Masterclass Humor in de Muziek, met Francis van Broekhuizen


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd:
Date(s) - 04/11/2017 - 05/11/2017
Hele dag


Locatie:
Anna Paulownastraat 78
2518 BJ Den Haag


Beschrijving:

Op zaterdag 4 en zondag 5 november a.s. is onze volgende Masterclass. FRANCIS VAN BROEKHUIZEN komt dan lesgeven over HUMOR in de MUZIEK.

Denk aan:
– hoe doe je dat: grappig zijn?
– dit is een stuk wat zo somber is, hoe kan humor me helpen?
– ik voel me niet op mijn gemak als ik “leuk” moet doen.
– hoe kun je humor gebruiken bij het studeren?

Het is een CROSS-OVER cursus. Dus je mag opera en lied mee nemen, maar bijvoorbeeld ook een van je 2 lessen gebruiken voor musical, of een Nederlands talig lied van Annie M.G. Schmidt of bijvoorbeeld liederen waarin opera wordt geparodieerd. Veel keuze dus.

AUDITEREN kan via een opname. Deze moet op 1 augustus bij ons binnen zijn, via de mail: vocalemuziek@ziggo.nl

De kosten voor zangers bedragen voor een heel weekend 220 euro. Daarvoor krijgen ze 2x les, en de complete catering van het weekend is bij dat bedrag inbegrepen, inclusief 2 maaltijden. Toeschouwers kunnen een dagkaart kopen van 25 euro, en een weekend passe partout voor 40 euro. Dat is ook weer inclusief alle consumpties en 2 maaltijden.

De masterclass is bedoeld voor professionals en vergevorderde amateurs. Er wordt per opname een auditie afgenomen, waaruit een jury van vakdocenten de deelnemers uitzoekt. Er zijn 5 plaatsen voor beroepszangers, vijf voor amateurzangers en 2 voor vakstudenten van conservatoria, theateropleidingen of Schumann academie. Locatie:
Soefi Centrum Den Haag
Anna Paulownastraat 78
Den Haag

 

Lestijden:

Zaterdag van 10-18 uur

Zondag van 14:30 tot 21:30 uur