Masterclass Actus Tragicus


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd:
Date(s) - 28/03/2013
8:00 pm - 10:00 pm


Locatie:
Raamweg 45
2596 HN Den Haag


Beschrijving:

28 maart 2013, Gunst wat een Kunst, Raamweg 45 Den Haag, aanvang 20:15 uur

Ten behoeve van het programma “Hemelse Liefde, Aardse Liefde” wordt door ensemble Cappell’ affetta onder andere de Actus Tragicus (Cantate BWBV 106) van J.S. Bach uitgevoerd.

In deze masterclass zal oude muziek-specialist Bert Honig de instrumentalisten en met name de blokfluitisten coachen in het spelen van deze prachtige muziek. De zangers en overige instrumentalisten zijn er natuurlijk bij om een compleet beeld van deze prachtige cantate te kunnen geven aan het publiek.

Bert Honig is blokfluitist en lid van het Brisk Recorder Quartet. Hij studeerde aan het Sweelinck Conservatorium bij Walter van Hauwe, Kees Boeke en Marijke Miessen, en speelde in masterclasses bij Frans Brueggen en Harry Sparnaaij. Behalve talloze cd-opnames met Brisk is hij ook te horen op opnames van ensemble Camerata Trajectina met muziek van Obrecht. Hij speelde ook op cd’s met de Brandenburgse concerten van J.S. Bach.

Kaarten voor dit evenement kosten 10 euro en 5 euro voor studenten op vertoon van een studentenkaart. Reserveren via het contactformulier op onze website.