Masterclass barok-recitatieven door Nico van der Meel


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd:
Date(s) - 23/01/2016
10:00 am - 6:00 pm


Locatie:
Kamperfoelieplein 29
2563 HX Den Haag


Beschrijving:

Op 23 januari 2016 geeft Nico van der Meel, beroemd en gelauwerd om zijn vertolkingen van de Evangelist in Johannes- en Matthaus Passion, een masterclass over het zingen van recitatieven in de barokmuziek. In aanmerking komen recitatieven van Bach, Handel, Telemann, en andere barok componisten. Onze doelgroep is zangers die daadwerkelijk op het podium recitatieven vertolken.

Er is plek voor 12 zangers. Meld je aan met een mail waarin je vertelt over je ervaring met recitatieven. Dit maal is de cursus op volgorde van aanmelding, audities zijn niet nodig. De enige vereiste is dat je daadwerkelijk dit repertoire zingt op concerten.

Deelname kost 100 euro. De begeleiding op clavecimbel wordt tijdens de cursus verzorgd door Leonardo Valiante.

De cursus is nu volgeboekt, opgeven kan alleen nog voor de reservelijst. De ervaring leert dat het regelmatig voorkomt dat er iemand van de reservelijst wordt benaderd om te zingen, dus dat is zeker zinvol.

De cursus vindt plaats in de pastorie van de Heilige Familiekerk in Den Haag, aan het Kamperfoelieplein. Aanvang is 10 uur.

Toeschouwers kunnen een dagkaart kopen voor 15 euro. Dat is inclusief alle comsumpties en een maaltijd. U bestelt de kaart d.m.v. een bericht op ons contactformulier of een mail aan vocalemuziek@ziggo.nl