Masterclass Maarten Koningsberger: Oratorium


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd:
Date(s) - 06/04/2013 - 07/04/2013
10:00 am


Locatie:
Anna Paulownastraat 78
2518 BJ Den Haag


Beschrijving:

In het weekeinde van 6-7 april 2013 komt de bekende bariton Maarten Koningsberger naar Den Haag om een masterclass te geven. Hierbij gaan we ons verdiepen in het genre oratorium. De masterclass vindt zoals gebruikelijk plaats in de Soefizaal in Den Haag, zaterdag van 10-18 uur en zondag van 14-21 uur. Voor deze masterclass worden de deelnemers, zowel uitstekende amateurs als vakstudenten als beroepszangers, geselecteerd via een auditie per geluidsopname. Om voor deelname in aanmerking te komen dient die opname op 31 december 2012 uiterlijk binnen te zijn bij de Stichting Vocale Muziek. Dat kan per e-mail (voor grote bestanden adviseren wij U dan gebruik te maken van de website wetransfer.com en het bestand te sturen naar vocalemuziek@ziggo.nl) Ook kunt u een cd opsturen naar het secretariaat van onze Stichting, Galvanistraat 79 in Den Haag. Deelname kost 140 euro, en toeschouwerskaarten kosten 25 euro voor 1 dag, en 40 euro voor het hele weekend, inclusief alle consumpties en
elke dag een maaltijd.

Mocht je van plan zijn te auditeren, dan is het fijn als je ons daarvan even op de hoogte stelt zodat we vast een beeld hebben van hoeveel mensen er auditie willen doen.

Voor deze masterclass zijn we ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers die dat weekeinde willen helpen als gastheer/gastvrouw en willen helpen met klaarzetten van spullen en het regelen van de catering.